· 

Meet Maraschino

De Hernandez TN dochter geboren uit onze elite merrie O'lilly's HK

Maraschino een chique merrieveulen uit de eerste goedgekeurde en mooi gemodelleerde Kannan zoon Hernandez TN. Hernandez TN springt met veel vermogen en heeft veel balans in de galop. Tijdens het verrichtingsonderzoek kreeg de hengst al een 9 voor zijn vermogen!

Moeder O'lilly's HK, een combinatie van Karlstad x Voltaire bracht o.a. Wodka Lime, de 1.50m internationaal springende dochter van Lupicor en It's Comming, de dochter van de hengst Carambole, de veilingtopper tijdens  de Brightwells Auctions in april 2016.


Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!