· 

Mooie score voor Genua TC

Maar liefst zes negens voor TC Genua (Charmeur x Toulouse)

 

Gisteren tijdens de eerste selectiedag van de CHIO Zuid-Holland Cup wist ons fokproduct

Genua TC (Charmeur x Toulouse) met zijn amazone Jeanine Nieuwenhuis een fantastische proef neer te zitten. Dit bleek wel uit de reuze score. In de klasse Z2 wist Jeanine Nieuwenhuis met de zoon van Charmeur  78,97% te scoren met maar liefst zes negens op het protocol.

 

Genua TC is gefokt uit onze merrie Toulouse. Toulouse is de volle zus van het olympisch medaillepaard Parzival, dat jarenlang deel uit maakte van het Nederlands dressuurteam met Adelinde Cornelissen. Toulouse is tevens de volle zus van onze fokmerrie Orleans.

 


Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!