· 

Governor en Genua TC aan start tijdens de halve finale WK-selectie

Twee fokproducten aan start tijdens de halve finale WK-selectie!


Governor en Genua TC zullen beide aan de start verschijnen tijdens de halve finale WK-selectie in Etten-Leur aanstaande zaterdag. 

Adelinde Cornelissen zal met de hengst Governor om 16.57 uur van start gaan en Jeanine Nieuwenhuis met de Charmeur nakomeling Genua TC om 17.06 uur.

 

Governor is gefokt uit de merrie Orleans. Orleans is de volle zus van het olympisch medaillepaard Parzival. Ook is ze onder andere de moeder van drie nationale dressuurpaarden namelijk TC Athene (v. United), Vancouver (v. Polansky) en Florence (v. San Amour). Orleans is ook een volle zus van de fokmerrie Toulouse.

Toulouse is de moeder van Genua TC en dan ook de volle zus van Parzival. Toulouse is onder andere moeder van Bretagne-STR. (v. OO-Seven) en Damanche-STR. (v. Zuidenwind).

 

De beste tien paarden van Etten-Leur mogen vervolgens naar de finale op het NK dressuur in Ermelo (14 t/m 16 juli) en daar wordt vervolgens de selectie voor de Wereldkampioenschappen in Ermelo (3 t/m 6 augustus) gemaakt, waarbij de scores in beide proeven tellen.

 

Startlijst


Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!