· 

Fokprodukten Governor en Genua TC door naar finale WK

Fokprodukten Governor en Genua TC door naar finale WK

Vandaag vond in Etten-Leur de halve finale plaats. Governor (Totilas x Orleans) behaalde een 2e plaats in de halve finale vandaag met 85,2 punten. Genua TC (Charmeur x Toulouse) behaalde 81,6 punten en een 5e plek.
Hiermee hebben beide fokprodukten een ticket voor de finale die op het NK Dressuur in Ermelo op 13 en 15 juli wordt verreden. Dan zal ook bekend gemaakt worden welke paarden voor Nederland afgevaardigd worden naar het WK jonge dressuurpaarden begin augustus, wederom in Ermelo.
 
Foto's: Focussed / Made by Jessy

Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!