· 

WK jonge dressuurpaarden: zilver voor Governor-STR.

Governor-STR. en Adelinde Cornelissen pakken het zilver

Governor-STR.

Governor-STR. (Totilas x Orleans) plaatste zich onder Adelinde Cornelissen rechtstreeks voor de finale. Met een fantastische proef vandaag pakte Governor-STR. het zilver bij de zesjarige dressuurpaarden met mooie cijfers; Draf: 9.3 - Stap: 8.8 - Galop: 9.0 - Submission: 8.9 - Perspective: 9.3 en totaal een 9.06.

 

Genua TC

Genua TC (Charmeur x Toulouse) kwam onder Jeanine Nieuwenhuis uit in de kleine finale zesjarige dressuurpaarden. Vrijdag had Genua TC last van teveel spanning maar de combinatie liet gisteren een hele nette proef zien met een goede cijferlijst met onder andere negens voor de draf en de galop. Helaas niet voldoende om door te mogen gaan naar de finale.

 

 

Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland 
Stephan: 0031 (0)648 969 744

Evelien:   0031 (0)629 464 726

info@stoeterijbeltmanshoeve.com