· 

Ster predikaat voor Jolivia (v. Fairytale)

Najaarskeuring NRPS; Ster predikaat voor Joliva (Fairytale x Ampère)

Gisteren vond de najaarskeuring van het NRPS plaats op de prachtige locatie van De Nieuwe Heuvel in Lunteren. Joliva (Fairytale x Ampère) gefokt door de heer A.L. Gussinklo uit  Westendorp en in eigendom van de heer en mevrouw D.J. Hagens uit Varsseveld behaalde hier het ster predikaat.

 

Jolivia beschikt over een interessante pedigree met daarbij de tophengst Vitalis verankerd. Vitalis, de Vivaldi zoon gefokt uit de D-Day dochter Tolivia. Tolivia werd succesvol op Prix St.George niveau uitgebracht.  Jolivia is drachtig van de hengst Incognito (Davino V.O.D.). Incognito beschikt over zeer goede basisgangen, extra zelfhouding en surplus aan souplousse. Hierdoor kwam hij tot een overtuigende score van 83,5 punten in het KWPN verrichtingsonderzoek.

 

Foto's: Sandra Nieuwendijk


Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!