· 

Emhilavsca Fortuna naar winst onder nieuwe amazone

Emhilavsca Fortuna wint in Tryon NC

Emhilavsca Fortuna (Padinus x Caruso) gaat tegenwoordig onder de naam Bull Run's Divine Fortune door het leven. Onder haar nieuwe amazone Kirsten Vanderveen komen zij uit voor de USA. Op het concours in Tryon NC wist de nieuwe combinatie al de winst te pakken in het 1.45m.

 

De durango dochter Jessilavsca Fortuna is drachtig van de hengst Zento. Zento staat nog steeds (ook na het derde kwartaal van 2017) bovenaan in de IPV-index van Horsetelex in de E-klasse (nafok t/m 9 jaar/minimaal 20 nakomelingen)


Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!