· 

Mooie start 2018 voor onze fokproducten

Diverse fokproducten verschenen aan start dit weekend en behaalde mooie resultaten.

 

Homerun

De Berlin zoon uit de Karlstad merrie O'lilly's HK verscheen in de ring onder Amélie Schouterden tijdens de Future Starts Academy  voor 5 jarigen. Beide rondes wist de combinatie de lei schoon te houden. Hierdoor wist Amélie zich te plaatsen voor de finale die op 10 februari plaats zal vinden.

 

Funnycan

Funnycan liet het hele weekend al  hele mooie rondjes zien. Gisteren ging Funnycan van start in het 1.40m bij het Addington Manor Equestrian Centre. De Zavall dochter gefokt uit Rowenna (v. Monaco) sprong een fantastische dubbel nul ronde en zette onder Helen Tredwell een mooie snelle tijd neer wat resulteerde in een 4e plaats.

 

Bretagne

Bretagne, een zoon van 00 Seven uit Toulouse verscheen onder Lischa de Vos  aan start tijdens de subtopwedstrijd in Utrecht.  De hoogste score over beide Lichte Tour rubrieken was voor Bretagne.  In de Hoefslag is het verslag over de subtopwedstrijd te lezen met daarin een interview met Lischa de Vos.

 

Damanche

Ook de Zuidenwind nakomeling Damanche, gefokt uit Toulouse, verscheen dit weekend aan start onder Lischa de Vos. Zij behaalde een 3e plaats en zijn daarmee door naar de regio kampioenschappen.


Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!