· 

Notre-Dame-STRH. (v. Franklin) geboren

Merrieveulen van Franklin uit Toulouse (v. Jazz)

Gisteravond is dit geweldig mooie merrieveulen geboren van de hengst Franklin.  Franklin is een zoon van keuringskampioen Ampère. Ampère (v.Rousseau) begint zijn verervingskracht steeds duidelijker te etaleren. In diverse Europese fokgebieden zijn al zonen van hem uit zijn eerste jaargangen goedgekeurd. De moeder van Franklin is Warkle M, een ster PROK dochter van Ferro.

 

Dit merrieveulen komt uit onze elite, preferent, prestatie en prok merrie Toulouse  (Jazz x Fidora). Toulouse is de volle zus van het olympisch medaillepaard Parzival, dat jarenlang deel uit maakte van het Nederlands dressuurteam met Adelinde Cornelissen.

 


Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!