· 

Centrale keuring Gelderland

Kerlouan STRH. en Kurelie Fortuna vandaag bevorderd tot voorlopig keur 

Op een zonovergoten dag op het hippische centrum vond vandaag de centrale keuring van Gelderland plaats.                                                                                                                       

Kerlouan-STRH. (Bordeau x Toulouse) gefokt en in eigendom van Jan Streppel en Stephan Haarman werd bevorderd tot voorlopig keur en bezette een mooie 2e plek in de groep.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
Koploper van de groep en tevens familielid werd Korinthe de Baian, eveneens een Bordeaux dochter uit Ghana de Baian (Negro x Tuzla). Gefokt en in eigendom van de familie Beijer. Tuzla is de tweelingzus van Toulouse en weer de moeder van Kerlouan-STRH. Daarmee bewees deze sterke merrielijn zich wederom. It’s all in the family!                               
Ook de Giovanni dochter Kurelie Fortuna werd bevorderd tot voorlopig keur. De merrie werd gefokt door P. & A.M. Rinkes - Tjeenk Willink. Moeder Zurelie Fortuna bracht al het Grand Prix paard Florento Fortuna en Gordias Fortuna die in het ZZ-zwaar  wordt uitgebracht.

Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!