· 

Governor-STR. door naar finale

WK Jonge Dressuurpaarden 

Vandaag vond de eerste kwalificatie plaats voor de zevenjarigen tijdens het WK voor jonge dressuurpaarden.

 

Governor-STR, zette een hele nette, strakke proef neer en scoorde 83,257%.  Met een 9,2 voor de draf, stap een 9, een voor de galop een 9,4 en aanleg  een 9,5 stond hij lange tijd aan kop maar behaalde uiteindelijk een 4e plaats én een ticket voor de finale die aanstaande zondag plaats zal vinden.

 

Governor-STR. is gefokt uit de Jazz nakomeling Orleans,  die al vele sportpaarden achter haar naam heeft staan waaronder TC Athene die onlangs nog geselecteerd is voor het EK U25.

 

De 5e plaats ging naar de hengst Equilence's Giovanni (Chippendale x Scandic) met een percentage van 81,62% met een 9,6 voor de galop en een 9.3 voor aanleg als dressuurpaard gaat ook deze hengst door naar de finale op zondag.  De merrie Kurelie Fortuna stamt af van deze geweldenaar.Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!