· 

Fetiny: volle zus Gerendy in de Paardenkrant

Mooi artikel over Fetiny Begijnhoeve. De volle zus van de merrie Gerendy

In de Paardenkrant een mooi artikel over Fetiny. De tango dochter uit de Jazz merrie Serendy. Deze preferente, prestatie, elite merrie Serendy heeft vele goede paarden gebracht die succesvol zijn in de sport en fokkerij. Ze bracht o.a. de Grand Prix paarden Zuidenwind en Bon Passa, het Prix St.Georges paard Wish. Ook de merrie Gerendy komt uit deze moederlijn. De volle zus van Serendy, "Orendy" is weer de moeder van Zhivago en is een volle zus van de Nederlandse Kampioenmerrie Andy. Grootmoeder is de bekend merrie Endy, haar vader Ulft en grootvader Amor staan aan de basis van vele goede dressuurpaarden.

 

Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland 
Stephan: 0031 (0)648 969 744

Evelien:   0031 (0)629 464 726

info@stoeterijbeltmanshoeve.com