· 

Fetiny: volle zus Gerendy in de Paardenkrant

Mooi artikel over Fetiny Begijnhoeve. De volle zus van de merrie Gerendy

In de Paardenkrant een mooi artikel over Fetiny. De tango dochter uit de Jazz merrie Serendy. Deze preferente, prestatie, elite merrie Serendy heeft vele goede paarden gebracht die succesvol zijn in de sport en fokkerij. Ze bracht o.a. de Grand Prix paarden Zuidenwind en Bon Passa, het Prix St.Georges paard Wish. Ook de merrie Gerendy komt uit deze moederlijn. De volle zus van Serendy, "Orendy" is weer de moeder van Zhivago en is een volle zus van de Nederlandse Kampioenmerrie Andy. Grootmoeder is de bekend merrie Endy, haar vader Ulft en grootvader Amor staan aan de basis van vele goede dressuurpaarden.

 


Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!