· 

Elite predikaat voor Kerlouan-STRH.

Kerlouan-STRH. slaagde vandaag voor haar Ibop en werd daarmee  Elite verklaard

Kerlouan-STRH.

De Bordeaux dochter Kerlouan-STRH. scoorde vandaag mooie punten tijdens haar Ibop in Brummen. Het fokprodukt en tevens nog in eigendom van de heren J.B.J.M. Streppel en Stephan Haarman scoorde een totaal van 77 punten met o.a. een 8,5 voor de rijbaarheid.

 

Kerlouan-STRH. is er altijd. Zodra je op stapt dan is ze er voor je zegt amazone Lotte Schippers. In de omgang is ze echt super braaf en heel nuchter. Eenmaal onder het zadel toont ze haar wil om te werken. Echt een heel fijn paard en elke dag weer een genot om mee te werken.

 

Kerlouan-STRH. is gefokt uit de onlangs overleden Jazz merrie Toulouse. Ze is drachtig van hengst Just Wimphof (v. De Niro). Streppel en Haarman geven aan blij te zijn deze merrie nog in het bezit hebben en hopen met Kerlouan-STRH. de fokkerij van Toulouse voort te kunnen zetten.

 

Genua TC

De charmeur zoon Genua TC eveneens gefokt uit Toulouse wist gisteren al de winst te pakken in de

lichte tour tijdens de subtopwedstrijd in Uden. In deze zwaar bezette rubriek scoorde Genua TC onder amazone Jeanine Nieuwenhuis 72,79% en bleef daarmee ruim de nummer twee voor met 70,88%. De combinatie heeft daarmee net als Governor  (Totilas x Orleans) en Adelinde Cornelissen een ticket op zak voor Jumping Amsterdam.


Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!