· 

Knappe prestaties Governor-STR. en Genua TC

Governor-STR. wint Lichte Tour en Genua TC scoort een mooie 2e plek

Governor-STR.

Adelinde Cornelissen ging met Governor-STR. (Totilas x Orleans) van  start tijdens de subtopwedstrijd in Harich.  Tevens was deze wedstrijd het eerste selectie moment voor het NK. In de Prix St.Georges wisten Adelinde en Governor-STR. de winst te pakken.  Er was nog even een flinke hapering waardoor de combinatie van beide juryleden een 0 kreeg op het protocol en toch bleek uiteindelijk de score nog genoeg voor de overwinning.

 

Genua TC

Ook Jeanine Pleijte-Nieuwenhuis met Genua TC (Charmeur x  Toulouse) reed dit weekend een mooie score bij elkaar tijdens de subtopwedstrijd in Utrecht. Ook deze wedstrijd was een selectie moment voor het NK. De combinatie behaalde een percentage van 74,338% en kwam daarmee op de 2e plek.

 

foto: Made by Jessy 


Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!