· 

Neven Governor en Genua TC in top 3

Governor wint, Genua op plek 3 tijdens de Dressuur Magazine Prijs op Jumping Amsterdam

Governor en Adelinde Cornelissen (foto: Made by Jessy Photography)
Governor en Adelinde Cornelissen (foto: Made by Jessy Photography)

Wat een dressuurgeweld tijdens de Dressuur Magazine Prijs op Jumping Amsterdam!

 

Governor

Governor wist onder Adelinde Cornelissen een hele mooi proef neer te zetten.  Een kleine storing kon ze niet van de overwinning afhouden. Met een percentage van 73.284% schreven ze de winst op hun naam en hiermee een startplek voor de kür van aanstaande zaterdag. Governor is gefokt uit de merrie Orleans (v. Jazz).

 

Genua TC

Ook Genua wist onder Jeanine Pleijte - Nieuwenhuis zich in de top 3 te plaatsen. Met een mooie 3e plaats en een score van 71.471% plaatste ook zij zich voor de kür van aanstaande zaterdag. Genua is gefokt uit de merrie Toulouse (Jazz).

 

 

 

 

 

Jus a Dream-STRH.

Naast het succes van Governor en Genua TC was er vorige weekend ook succes voor fokprodukt Just a Dream-STRH. Deze Dreamboy dochter is net als Genua TC gefokt uit de merrie Toulouse.  Tijdens de Gelderse Kampioenschappen wist Just a Dream-STRH. onder amazone Kimberly Pap naar een eerste plaats in de klasse L1 te lopen en daarmee het Gelders Kampioenschap op hun naam te schrijven.  

 

Helaas is de merrie Toulouse vorig jaar overleden maar beschikken Jan Streppel en Stephan Haarman nog over de 2 Bordeaux dochters Kerlouan-STRH. en Lisieux-STRH. Kerlouan-STRH. heeft vorig jaar haar elite predikaat behaald en verwacht dit jaar een veulen van de hengst Just Wimphof (De Niro x Riccione).

 

Foto: Made by Jessy Photography

Tekst: © Stoeterij Beltmanshoeve

 


Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!