· 

KNHS Indoorkampioenschap voor TC Athene en Governor-STR.

TC Athene en Governor-STR. weten weer het Indoor Kampioenschap naar zich toe te trekken

Gisteren vonden de Indoorkampioenschappen plaats in Ermelo

 

TC Athene

Jeanine Pleijte - Nieuwenhuis ging met TC Athene op herhaling door net als vorig ook dit jaar het kampioenschap op haar naam te schrijven. Jeanine en TC Athene behaalde een score van 72,692% en stelden daarmee het goud veilig in de Grand Prix U25. Het  kampioenschap werd dit jaar alleen over de klassieke proef verreden.

 

Governor-STR.

Adelinde Cornelissen en Governor-STR. moesten in het eerste onderdeel van het Indoorkampioenschap Lichte Tour genoegen nemen  met een 2e plaats. Joyce Heutink met Gaudi Vita wist hier de winst naar zich toe te trekken. 

 

In het tweede deel, de Kür gingen de dames weer de strijd met elkaar aan. Adelinde reed met Governor-STR. een percentage van 78,083% bij elkaar en met een eindscore van 74,728% wist zij het kampioenschap naar zich toe te trekken.

 

 

 


Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!