· 

Hengstveulen van Jersey

Draagmoeder geeft hengstveulen van Jersey uit Orleans

 

Een gitzwart veulen van de hengst Jersey kwam ter wereld dankzij de draagmoeder. Orleans is onder andere moeder van de KWPN-goedgekeurde hengst Governor (v. Totilas) en het U-25 paard TC Athene (v. United) van Jeanine Nieuwenhuis.

 

Jersey is een zoon van de keurhengst Vivaldi- zelf in de Lichte Tour geklasseerd met Hans Peter Minderhoud-, die met zijn nafok op de keuringen en in de sport bovengemiddeld positief opvalt. Jersey's moeder Kebalia - een dochter van de olympische preferente dressuurhengst Ferro - heeft al diverse zeer goede nakomelingen gegeven.

Jersey wordt op dit moment succesvol uitgebracht in de klasse M1 door amazone Kimberly Pap.


Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!