· 

Stamboekkeuring Brummen: Lisieux-STRH.

Lisieux-STRH. (v. Bordeaux) scoort mooie punten tijdens de keuringsdag in Brummen

Tijdens de stamboekkeuring in Brummen behaalde Lisieux-STRH. een score van 80/80. Met vier keer 80 en 85 voor haar draf kon het ster predikaat aan haar worden toegekend. De Bordeaux dochter Lisieux-STRH. is gefokt uit Toulouse (Jazz x Ulft).  Toulouse die vorig jaar is overleden laat nog altijd van haar horen door haar nakomelingen zoals o.a. Genua (v. Charmeur), de OO-Seven zoon Bretagne-STR., Zuidenwind dochter Damanche-STR. , Esperanza-STR  (v. Zuidenwind) en Just a Dream-STRH. (Dream Boy)

Daarnaast beschikken Stephan & Evelien Haarman samen met de heer J. Streppel ook nog over fokprodukt en volle zus Kerlouan-STRH.

 

𝐒𝐭𝐨𝐞𝐭𝐞𝐫𝐢𝐣 𝐁𝐞𝐥𝐭𝐦𝐚𝐧𝐬𝐡𝐨𝐞𝐯𝐞

 

 

 


 

𝐁𝐫𝐨𝐧: 𝐊𝐖𝐏𝐍
 

Stam van Parzival

Twee merries kregen een bovenbalkscore van 80/80, één van hen is Lisieux-STRH. (Bordeaux uit Toulouse elite, preferent, prestatie, prok (Jazz) van fokkers J. Streppel en S. Haarman uit Wilp. Deze merrie is een dochter van de volle zus van Olympiadepaard Parzival. De 1.79m-metende merrie kreeg vandaag 85 punten voor draf. "Dit is een zeer royaal ontwikkelde merrie de heel goed in de verhoudingen staat, een aansprekend front heeft en een goed ontwikkelde schouder met een mooie schuine ligging. Ze heeft een sterke bovenlijn en beweegt met heel veel gemak en mooi opwaarts. In draf heeft ze een goede techniek, in galop beschikt ze over een goede drietact met veel houding, veel souplesse en een goed gebruik van het achterbeen. De stap was actief, zuiver, met voldoende souplesse maar zou haar voor een hoger cijfer dan 80 nog iets meer ruimte mogen hebben. 


Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!