· 

Afstammelingenkeuring: Orlando-STRH.

Orlando-STRH. (Jersey) tijdens de afstammelingenkeuring in Ermelo

 

Orlando-STRH.

De zoon van Jersey liet zich tijdens de afstammelingenkeuring zien met zijn draagmoeder. Orlando-STRH. is gefokt uit Orleans (Jazz) die onder andere moeder van de KWPN-goedgekeurde hengst Governor (v. Totilas), het U25 paard TC Athene (v. United) van Jeanine Nieuwenhuis en drie nationale dressuurpaarden.

 

Jersey

Jersey (Vivladi x Ferro) had dit jaar elf veulens, waarvan er zes in Ermelo kwamen. Daarvan vijf in eigendom van Jersey's eigenaar Stoeterij Turfhorst. Ook hier luidde het jurycommentaar: "Ruim voldoende ontwikkeld, ruim voldoende langgelijnd". De stap werd voldoende van ruimte genoemd, de draf zou meer afdruk kunnen vertonen en de galop ook. Wel zijn de veulens lichtvoetig volgens de jury.


Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!