Fokkerij dressuur

Dressuurpaarden fokkerij
De dressuurpaarden fokkerij is zeer interessant. Stoeterij Beltmanshoeve heeft sinds 1 januari 2011 genetisch zeer goede en interessante merries in hun bestand. Het gaat o.a. om merries uit de direct stam het olympisch dressuurpaard Parzival (v. Jazz) van Adelinde Cornelissen.

 

Op Veulenveiling Borculo werd de merrie Gerendy (v. Tango) aangekocht voor de fokkerij. Zij is een halfzus van de Grand Prix hengst Zuidenwind (v. 00 Seven). Gerendy's moeder Serendy (v. Jazz) komt uit het bekende bewegingswonder Endy (v. Ulft) en is dus een volle zus van nationaal kampioene Andy, Orendy (moeder van Zhivago) en Trendy (moeder van Charmeur).


 

 

In mei 2017 heeft Stoeterij Beltmanshoeve een aantal interessante gefokte merries kunnen toevoegen aan hun dressuurpaarden fokkerij. Merries afkomstig van de Fortuna Hoeve van Peter en Anne Mieke Rinkes uit Pesse, die besloten te stoppen met de fokkerij. Merries met een interessante pedigree uit bewezen prestatiestammen.Stoeterij Beltmanshoeve - Stephan & Evelien Haarman

Heeringstraat 4

7384 SL Wilp (Gelderland)

Nederland

Stephan: 0031 (0)648 969 744

info@stoeterijbeltmanshoeve.com

 

VAT-number: NL851317327B01

Op de hoogte blijven van alle ins en outs van Stoeterij Beltmanshoeve?

 

Follow us on Social Media!